Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Πόσο μπορείς να ξεγελάσεις έναν Έλληνα;


Υπάρχει μια λαϊκή ρήση σύμφωνα με την οποία:

ο Ρώσος ξεγελάει τον Τούρκο, ο Αρμένης ξεγελάει τον Ρώσο, ο Εβραίος ξεγελάει τον Αρμένη, ο διάολος ξεγελάει τον Εβραίο κι ο Έλληνας ξεγελάει τον διάολο.

Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα γίνεται της εξαπάτησης του διαβόλου.

Οι περισσότεροι είναι τόσο παρασυρμένοι από τη λαίλαπα των γεγονότων που προβάλλονται στα ΜΜΕ, ώστε δεν αντιλαμβάνονται καν, το παιχνίδι που παίζεται στη χώρα μας αυτή τη στιγμή.

Αν κλείσετε τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα και σκεφτείτε τον όγκο των μηνυμάτων που μας βομβαρδίζουν όλη μέρα, θα παρατηρήσετε ότι είναι μηνύματα πόλωσης και μίσους του ενός, εναντίον του άλλου.

Δεν θα ακούσετε κανέναν να λέει επανειλημμένα, ότι οι Έλληνες μπορούν να πετύχουν πολλά όταν είναι ενωμένοι. Δεν θα ακούσετε κανέναν να μας λέει, ότι πρέπει να ενωθούμε και να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας, στο να ορίζουμε το σπίτι μας, τη δουλειά μας, τα σύνορα της χώρας μας, το δικαίωμά μας στη δίκαιη και ηθική συμπεριφορά του κράτους απέναντί μας και στην ασφάλεια τη δική μας και των παιδιών μας

Δεν θα ακούσετε κανέναν να λέει, ότι επιβάλλεται η ομόνοια και η αλληλεγγύη σε περιόδους μεγάλης εξωτερικής απειλής, όπως αυτές που βιώνουμε σήμερα σε εθνικό επίπεδο, αλλά και εσωτερικών κινδύνων, όπως των επιθέσεων κατά των περιουσιών των Ελλήνων, είτε με τους πλειστηριασμούς και τους ληστρικούς φόρους, είτε με την καταστροφή από τον στρατό των υπαλλήλων του Σόρος και των ΜΚΟ του.

Δεν θα τα ακούσετε αυτά. Γιατί αυτά δεν συμφέρουν το κράτος που ετοιμάζεται να εγκατασταθεί και στη χώρα μας. Το κράτος του άδικου, του ελέγχου και του καταναγκασμού.

Μας αναγκάζουν να δεχόμαστε, πείθοντάς μας ότι δεν μπορούμε να αντιδράσουμε, μια σειρά στημένων γεγονότων, που ετοιμάστηκαν ειδικά για εμάς, με σκοπό να μας ξεγελάσουν, να μας διαιρέσουν και να δουν πόσο καλά και συμμορφωμένα παιδιά είμαστε.

- Πλημμυρίζουν την Ελλάδα με λαθρομετανάστες, λέγοντας ότι δεν είναι λαθραίοι και ότι φταίμε εμείς, οι άκαρδοι, αν τους κλείσουμε την πόρτα.

- Όλοι αυτοί που έρχονται στη χώρα μας θα φέρουν την ανάπτυξη, γιατί αποτελούν εργατικό δυναμικό και ενίσχυση του πληθυσμού.

-Μας λένε, ότι δεν μπορούμε να φυλάξουμε τα θαλάσσια σύνορά μας κι ότι η θάλασσα ανήκει στα ψάρια και τους αγαπημένους γείτονες, που μαζί ειρηνικά θα την συνδιαχειριζόμαστε.





- Να δώσουμε το όνομα "Μακεδονία" στα Σκόπια, επειδή όλος ο κόσμος τα ονομάζει έτσι.



- Να μην ανησυχούμε για τους δυο στρατιωτικούς μας που είναι όμηροι, γιατί όλα είναι υπό έλεγχο.



-Να φέρουμε το G5 στα Τρίκαλα αρχικά, επειδή μέσα από την ηλεκτρονική σύζευξη όλων σε ένα δίκτυο, θα έρθει η εξέλιξη της νέας εποχής στη χώρα μας και θα συμβαδίσουμε με την πρόοδο της ΕΕ.

- Να φύγει ο Σαββίδης από την Ελλάδα επειδή είναι γκάγκστερ.

- Να παίρνουμε όλοι επιδόματα και τα παιδιά μας στα σχολεία συσσίτια, επειδή είναι δίκαιο και έγινε πράξη.





- Να μην πάμε στο στρατό να πολεμήσουμε για κανέναν πολιτικό και να κάτσουμε να πίνουμε χαλαρά τον καφέ μας.

-Μας λένε ότι οι φόροι είναι δυσβάσταχτοι, αλλά πρέπει να πληρώνουμε για το κράτος.





- Μας λένε να μην αντιδρούμε για τίποτα, επειδή θα οξυνθεί η κατάσταση και θα έχουμε πόλεμο.

-Όποιος έχει χρήμα αγοράζει τα πάντα στην Ελλάδα.

Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι είμαστε ήδη σε πόλεμο και βιώνουμε συντριπτικές ήττες.

- Έχουμε βάλει μέσα στη χώρα μας τον οποιονδήποτε έρχεται από οπουδήποτε, χωρίς κανέναν έλεγχο και φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε ακόμα και στην Ακρόπολη.



- Έχουμε φτάσει σε σημείο, να έχουμε χρήματα μόνο για φαγητό και λογαριασμούς.

- Έχουμε χάσει οι περισσότεροι τα παιδιά μας, που είναι πλέον στο εξωτερικό.

- Όλοι μαζεύουν χαρτιά, για να πάρουν κάποιο επίδομα ή να διοριστούν στο δημόσιο, ενώ χάνουν τις επιχειρήσεις τους και τα μαγαζιά τους, από τους δυσβάσταχτους φόρους, τους οποίους το κράτος χρησιμοποιεί, για να τους κάνει κατόπιν δούλους του.





- Ας έχουμε μια φοβερή ταχύτητα στο ίντερνετ κι όλοι οι άλλοι έξω από το σπίτι μας ας πάνε να πνιγούν. Το αν θα μας έχουν υπόδουλους και άρρωστους από την ακτινοβολία που θα απλωθεί σαν δίχτυ πάνω από όλη την Ελλάδα και τον έλεγχο που οικειοθελώς θα τους παραδώσουμε, με τα στοιχεία που παραχωρούμε, δεν μας προβληματίζει.



- Ας παραχωρήσουμε μερικά νησιά, ας μπούνε και τα σύνορα λίγο παραμέσα, αρκεί να μην ταράζουν την ησυχία μας. Αν μας απαγάγουν και τα παιδιά μας, ας κάτσουμε να περιμένουμε, πότε θα ξυπνήσουν οι Τούρκοι ίσια και θα θέλουν να τους αφήσουν.

- Όποιος επιχειρηματίας επενδύει πολλά χρήματα στην Ελλάδα και το χειρότερο αν έρχεται από Ρωσία, πρέπει να φύγει το συντομότερο με την πρώτη ευκαιρία ή με το πρώτο λάθος που θα διαπράξει. Κι αν δεν θέλει να φύγει από μόνος του, θα τον κάνουμε εμείς να φύγει με το ζόρι, αφού θα φάει λάσπη μεγατόνων. Ίσως καταφέρουμε να τον ξεκάνουμε κιόλας, όπως όλους όσους αγαπούν την Ελλάδα κι επενδύουν σε αυτή και τους Έλληνες. Εδώ φάγαμε τον Κολοκοτρώνη, στον Σαββίδη θα κολλήσουμε;

- Οι στρατιωτικοί οφείλουν να μην φέρνουν αντίσταση στους Τούρκους, αλλά να αδειάζουν τα όπλα και να τους τα παραδίδουν, επιλέγοντας τη δικαστική επίλυση των όποιων διαφορών, για χάρη της ειρήνης και της ησυχίας.

- Οι Έλληνες του Βορρά τώρα, για μια μπάλα θα θυμηθούν όλες τις αδικίες που υφίστανται εδώ και δεκαετίες από το υδροκέφαλο κράτος των Αθηνών. Δηλαδή την μπάλα περιμένανε, για να καταλάβουν στη Θεσσαλονίκη ότι το μετρό τους ακόμα το περιμένουν, ότι οι επιχειρήσεις τους ακόμα μαραζώνουν κι ότι σε όλα δίνεται προτεραιότητα από την Αθήνα, για την Αθήνα. Πριν δεν το ξέρανε; Το θέμα είναι πως θα το αλλάξουν αυτό. Με το να σκοτώσουν όσους μένουν στην Αθήνα; Τέτοιες γελοιότητες βορείων εναντίον νοτίων καλλιεργούνται από τα ΜΜΕ. Σε ποιούς απευθύνονται;

Δηλαδή τι να πουν οι νησιώτες; Τι να πουν οι άνθρωποι στη Λέσβο; Τι να πουν στο Αγαθονήσι και το Καστελόριζο;

Τι να πουν στην Ήπειρο και στον Έβρο που μπαίνουν μέσα από τις γειτονικές "φιλικές" χώρες και τους ρημάζουν τα ζώα τους, την ξυλεία τους και τις ψαριές τους;

Όλα τα παραπάνω πιστεύετε, ότι περιγράφουν ένα κράτος που ο λαός του ζει σε συνθήκες ειρήνης;

Αυτό το μικρό δείγμα αναφοράς δεν αρκεί για να περιγράψει το μέγεθος της σατανικής προπαγάνδας που τα ΜΜΕ και τα παπαγαλάκια τους ασκούν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Ο διάολος επιχειρεί να ξεγελάσει τον Έλληνα. Ο σκοπός του είναι να τον κρατά αδρανή, απογοητευμένο και διχασμένο.

Μένει να δούμε ο Έλληνας θα ξεγελάσει, τον διάολο, αφού μπορεί να τα καταφέρει και πολλάκις το έχει αποδείξει;


el.gr

from The Secret Real Truth http://ift.tt/2G0skQ1
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου