Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Τα πόδια στον ώμο οι Τουρκομάνοι…Βαράνε Αγά μου άσε με να περάσω!

http://ift.tt/1MYdO40Συνεχίστηκαν και σήμερα οι επιθέσεις των Στρατιωτικών δυνάμεων του Άσαντ με την αεροπορική υποστήριξη  εναντίον των τουρκμενικών ανταρτοκρατούμενων χωριών στη Συρία.




Δεκάδες οι εκρήξεις  που ακούγονται από την κορυφή του όρους  Κιζίλνταγ τρομοκρατούν τους  Τουρκομάνους του Μπαγίρ-Μπουτζάκ, ενώ οι συγκρούσεις έχουν επεκταθεί και στις νότιες περιοχές Γκιμάμ, Ζουβέικ, Νταρχάννα και Τζαμπάλ Ακράντ.



56

Εν τω μεταξύ μαθεύτηκε ότι ορισμένες θέσεις στην περιοχή Αβάνλι η οποία ελέγχεται από τους Τουρκομάνους πέρασαν στα χέρια των Δυνάμεων του Άσσαντ, που προσπαθεί να ανοίξει νέα μέτωπα για να επιτεθεί και  στην περιοχή των Τουρκομάνων του Μπαγίρ-Μπουτζάκ.



turkmen

Πάνω απο 90 μαχητές   που ήρθαν από το σημείο Άρφαλι της περιοχής των Τουρκομάνων του Μπαγίρ-Μπουτζάκ, πέρασαν τρέχοντας στην Τουρκία από το σύνορο του Γιαϊλάνταγι.



Οι Τουρκομάνοι έφταναν στο Σύνορο φωνάζοντας …Άσε με Αγά μου να περάσω, γιατί μας  Βαράνε!



syria

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι επιθέσεις των Συριακών Δυνάμεων με την ενίσχυση των Ρωσικών Δυνάμεων στα περίχωρα της Λαττάκειας.



22Αρκετές οικογένειες αμάχων που δεν πιστεύουν πια στις  Αντάρτες Τουρκομάνους εγκατέλειψαν  τα σπίτια του τρέχοντας να βγουν από τη Συρία, έφτασαν τα χαράματα κατά εκατοντάδες στο σύνορο Γιαϊλάνταγι για να περάσουν στην Τουρκία.



Αρκετά άτομα, κυρίως ηλικιωμένοι, γυναίκες και παιδιά, μεταφέρθηκαν κατόπιν επιθυμίας τους σε συγγενείς τους σε διάφορες πόλεις και επαρχίες της Τουρκίας!



Τις τελευταίες ώρες οι Τουρκομάνοι που θέλουν να περάσουν στην Τουρκία είναι εκατοντάδες!





from The Secret Real Truth http://ift.tt/1MYdO42
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου